Bij deze ook eens in bovenaanzicht 😉. Foto is geplaatst door inspecteurfendt op 07-01-2020 om 07:52:57, met 5 reacties.

Farmtrac onbekend

inspecteurfendt
Bij deze ook eens in bovenaanzicht 😉

Reacties

eicher4048driver
Lijkt zo op de foto wel mooi afgewerkt en alles goed toegankelijk, Zo hoort het als je wilt concurreren met de bekende merken. Fijn dat je hefmast goed bevalt.
inspecteurfendt
@eicher4048driver opzich is alles wel goed bedacht en gebruiken ze goede onderdelen (bosch, bucher, mitsubishi,...) maar de assemblage gebeurde rap rap. Zo zijn de veiligheidsschakelaars slecht afgesteld en de stickers er maar snel opgeplakt. De service van Herco machinery is alles behalve. Maar ik ben er wel blij mee. De hefmast is aan de zware kant maar met 30 kg voorin lukt het goed.
eicher4048driver
@inspecteurfendt ja en als je ze tijdens gebruik op de grond zet is er niets aan de hand lijkt me.
inspecteurfendt
@eicher4048driver idd, ik heb er stempels opgemaakt. Anders beweegt hij ook door de speling op de hefarmen en dat is niet zo prettig daarboven 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Farmtrac onbekend ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!