Na vele uren lassen en spuiten is deze Vermeer herboren.!. Foto is geplaatst door ronnie-l op 09-01-2020 om 19:48:03, met 6 reacties.

Vermeer Minikraan

2 foto's van @ronnie-l

ronnie-l
Na vele uren lassen en spuiten is deze Vermeer herboren.!

Reacties

+1
Albert Peters
Prachtig geworden De eerste mini kraan nog voor de meeste anderen Ik was met mijn schoonvader in Hoofddorp bij Vermeer in de fabriek wezen kijken toen ze net uit waren Dat was nog voor dat Meerman met de Kubota langs de bouwerijen kwam vragen of ze de Kubota mochten demonstreren ongeveer 1971 72
wim-same
@Albert Peters Ik heb toen nog op één van de eerst Kubota's gewerkt. C. T. de Jong uit Bergambacht had er toen een paar gekocht. Deze werden toen ingezet om volkstuinen in Rotterdam te rioleren. Cor de Jong is toen ook nog op de Kubota fabriek geweest.
+1
Towaberg
Wat een metamorfose! Proficiat, heel mooi.
a3vandiejen
Mooi hoor.
wim-same
Een Dinky Digger van Vermeer.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vermeer Minikraan ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!