Foto van een Weidemann Meerdere 2 van de 3 weidemannen.. ik zeg onmisbaar die dingen.. Foto is geplaatst door RKNIJBR op 12-01-2020 om 16:26:16, met 15 reacties.

Weidemann Meerdere

RKNIJBR
Foto van een Weidemann Meerdere 2 van de 3 weidemannen.. ik zeg onmisbaar die dingen.

Reacties

Waar gebruik je deze voor?
RKNIJBR
@ronald-deutz-fahr eigenlijk alles Kippen laden, mest laden, schuren uitmesten ,balen laden alle soorten, hout krullen instrooien, en nog wel veel meer.....
@RKNIJBR tussen de kuikens dus. Laad je de mest in containers?
RKNIJBR
@ronald-deutz-fahr ja of walking floor met hoogkiepbak
@RKNIJBR zo! Dat ze dat redden!
Hoeveel kuikens hebben jullie dat je 3 shovels heb?
+1
RKNIJBR
@ronald-deutz-fahr 1 shovel is een 1140 wordt eigenlijk alleen maar gebruikt voor kalveren voeren en de linker staat op het zelfde bedrijf de rechter staat op andere locatie en als druk is gaat ie op de dieplader na de een of de ander.
jmos
@RKNIJBR zijn deze ook 1140 dan? Wat tillen deze eigenlijk? (In de praktijk, niet volgens de theorie)
RKNIJBR
@jmos nee 1140 is klein schoveltje deze is een 3070 en 4204 beuren genoeg ik weeg niet alles wat ik opbeur dus zal het niet weten zal zo rond de 3 ton zijn denk ik.
Mhlv
@RKNIJBR Hoe hoog kunnen deze weidemans dat je boven een walking floor kan?
+2
RKNIJBR

(klik om te vergroten)

@RKNIJBR lange giek! Draaipunt zit op Bijna 4 meter!
manitoumvt 628
Kunnen jullie met de 3070 ook fatsoenlijk walking floors ladeb dan?
RKNIJBR
@manitoumvt 628 het wil wel maar met de 4204 is makkelijker heeft langere arm, Kheb het wel paar keer gedaan hoor met de 3070 we hebben de oren aan de bak aardig laag gemaakt zodat hij nog mooi stukje hoger kan
rubencasecs
Aboneer aan

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Weidemann ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!