De Roelama Sleepslangbemester staat weer bijna klaar voor het nieuwe seizoen nog 4 weken wachten dan mag hij weer.

Roelama Sleepslangbemester

De Roelama Sleepslangbemester staat weer bijna klaar voor het nieuwe seizoen nog 4 weken wachten dan mag hij weer.

Reacties

JD 6430 The Best
Nog veel verandert vergeleken met vorig jaar? Of loopt alles mooi

Spul goed voorelkaar voor een startende ondernemer!
gerrit power
@JD 6430 The Best Jah nou nie echt. Details plek voor gereedschapskist op haspel schoonwatertankje, bak voorkoppelingen.

Verder een trekker gekocht NH T7.210 en Kaweco mesttank 16m3 doubletwin shift.
gerrit power
@JD 6430 The Best zijn inmiddels begonnen aan 4de jaar is ook niet altijd even makkelijk en is ook gewoon keihard werken ervoor. In voorjaar rij ik zelf ook gewoon 100 uur in week maanden lang. Heb hierdoor soms ook periode dat je persoonlijk nul leven hebt. Maar het is ook avontuur.
john deere 7810
@gerrit power

als ik je investeringen zie dan moet je ook wel op bepaalde momenten gigantisch aan de bak.maar dat weet je ook voordat je er aan begint met loonwerk. Maar knap werk hoor!
gerrit power
@john deere 7810 moet inderdaad in seizoen heel veel werk verzet worden. Spaakwielbemester gaat aankomend seizoen weer meer doen dat ook leuk. Tank ook al wat klanten voor en doen nog wat mesthandel. Vandaar ook sleepslangbemester.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Roelama Sleepslangbemester ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!