Foto van een Valtra N114. Foto is geplaatst door joozt op 17-01-2020 om 22:45:00, met 21 reacties.

Valtra N114

joozt
Foto van een Valtra N114

Reacties

+1
schluterman
Mooie trekker
Stier69
Mee eens.
joozt
Ja ik vind het ook een mooie trekker! Onze studenten zijn er ook erg positief over!
BEboer
Geef je les op de landbouw school? Hier id buurt krijgen alle scholen een leasing trekker van new holland denk bijna iedere school v vlaanderen.
+1
joozt
@BEboer ja, paar dagen in de week!
Klopt, wij hebben normaal ook altijd een Deutz van de plaatselijke dealer en een NH via het scholingsprogramma maar de NH die we hadden werd verkocht en dus zaten we even zonder. De valtra dealer wilde ons graag uit de brand helpen!
+1
Mdbm
@BEboer Hier in de buurt hebben ze net een fendt 211 vario aangekocht. Dat vindt ik ook een deftige trekker voor de schoolgaande jeugd.
joozt
@Mdbm dat is het ook! Wij proberen altijd minstens één ‘schakeltrekker’ te hebben. De jeugd die net hun rijbewijs gehaald heeft weet nauwelijks nog hoe je met een schakeltrekker moet rijden, die zijn allemaal die cvt’s van de lestrekkers gewend.
SJB533
@joozt
Waarom wordt er dan niet gelest met een echte schakeltrekker? 🤔

Mapje is er trouwens ook 😉
joozt
@SJB533 omdat dat niet verplicht is en de instructeurs liever de hele dag in een cvt zitten! (En dat dat natuurlijk makkelijker rijdt dus de studenten het sneller onder de knie hebben)

@T930 zoals @jasper-santing0 al zegt is het aantal leerlingen dat van een boerderij komt niet zo groot op de loonwerkopleiding. Maar uiteraard zijn er gelukkig nog steeds jongens die gewoon hebben leren trekkerrijden op een schakeltrekker!
+1
SJB533
@joozt
Best vreemd. Je mag niet in iedere auto rijden, als je je rijbewijs in een automaat hebt gehaald, maar met een trekker met CVT (in feite dus ook een automaat) mag je alles...
T930
@joozt meeste Die van een boerderij komen zijn toch wel een schakel trekker gewend. Ik ben nog niet echt Een boerderij tegen gekomen die geen kleine oudere tractor nog heeft staan
jasper-santing0
@T930 Zijn tegenwoordig met één hand te tellen die van een boerderij komen die zo opleiding doen, was bij ons tenminste wel zo. En een heel groot deel had zelfs ook nog nooit op een boerderij of dergelijk gewerkt.
+1
T930
@jasper-santing0 oh dat het een loonwerkers opleiding was is heb ik dan over het hoofd gezien maar dan begrijp ik het ja
BEboer
Hier omgekeerd 🤣 net eerste trekker gekocht full powershift ik denk dat ik en senior toch ook even zullen moeten oefenen🙈
+1
huub
@BEboer gemak wen je snel aan.
new holland koen
@BEboer Ben je er uit dan wat voor trekker het gaat worden?
Je maakt me wel nieuwsgierig nu🙈
+1
BEboer
@new holland koen ja heb een valtra a 104 gekocht wel enorm getwijfeld tss de case luxxum. Hopenlijk geen slechte keuze gemaakt🙈
new holland koen
@BEboer Ahh kijk mooi man!
Succes ermee alvast!
Het verschil tussen de 2 in de praktijk zul je niet snel achter komen denk ik dat scheelt weer😜
+1
BEboer
@new holland koen hopelijk kom ik nt snel achter het verschil of het moet echt slecht zijn🤪
new holland koen
@BEboer Het blijft wel een valtra hè...
Nee grapje komt echt wel goed💪

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra N114 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!