Foto van een Western Star 4900, het mag dan wel -40 zijn maar de erwten prijzen zijn goed dus ze moeten weg

Western Star 4900

catfan55
Foto van een Western Star 4900, het mag dan wel -40 zijn maar de erwten prijzen zijn goed dus ze moeten weg

Reacties

KlaasM
Brr heb je er veel last van de kou? Met machines starten ed?
catfan55
@KlaasM alles met motoren hebben “block heaters” hier. Is een verwarmings element in de motor olie en koel vloeistof.

Het zijl zit er over met een straal kacheltje er onder om de hydrauliek olie op temperatuur te houden. Het is barre koud maar dit gaat mooi zo.
+1
RVM
Weten we meteen waar de kou wel zit, deze winter
schluterman
@RVM niet hier in ieder geval
ronald73
Brrrr, die -40 komt daar jaarlijks regelmatig voor? Hoe lang duurt zo'n koudeperiode ongeveer dat de temperatuur overdags niet boven de bijvoorbeeld -25 komt?
+1
catfan55
@ronald73 we hebben hier een dikke week onder de -35 gezeten nu met uitspattingen richting de -50. wordt nu weer wat zachter, -10 tot -20 voor de komende week.

Eigenlijk zitten we wel een maand of 3 rond de -20, soms wat zachter en soms ook veel kouder. Vorig jaar zijn we 3 weken niet boven de -35 geweest in februari
Baltus_steyr
@catfan55 brrr . Kun je dat als Nederlander dat wel aan? Lijkt me soms wel verrekte lastig.!!
+2
catfan55
@Baltus_steyr ik weet hoeveel Nederlander zijn daar mee te maken heeft haha. Je kunt je op kou goed kleden, heb liever -40 als plus 40, dat weet ik wel 😂
Baltus_steyr
Haha ja dat zal best. Heb ook liever vriezend weer dan regen maargoed. Is het met je gezicht niet tering koud met -20/30???
catfan55
@Baltus_steyr warm is het niet nee

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Western Star 4900 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!