Foto van een Landbouw miniaturen 1:11 Plantmachine. Merk onbekend. Deze elektrische plantmachine hadden we vroegen op het bedrijf. Hij was bedoeld voor in de kas, daar hadden we elektriciteit. Begin j

Landbouw miniaturen 1:32 Overig

chris33
Foto van een Landbouw miniaturen 1:11 Plantmachine. Merk onbekend. Deze elektrische plantmachine hadden we vroegen op het bedrijf. Hij was bedoeld voor in de kas, daar hadden we elektriciteit. Begin jaren negentig heeft me vader de elektromotor eraf gehaald, driepunt aangemaakt om m achter de trekker te hangen voor het buitenwerk.In de laatste jaren is het voorste deel eraf gehaald zodat alleen de rol met het frame eromheen overbleef om voor te rollen en dan kruipend met een karretje de planten erin te zetten. Puur omdat mijn broer en ik niet meer thuis, maar elders werkten. Dat was eind jaren negentig. Daarna jaren in de schuur gestaan onder de rotzooi. Een jaar of vier geleden, toen we het ouderlijk bedrijf verlieten met pijn in het hart bij het oude ijzer gebracht. Weer super trots op het model, aangezien ik alleen van het achterste deel met de rol foto's had en tekeningen van gemaakt. De rest was heel diep spitten in het geheugen. Mocht hier iemand zijn die meer weet over deze machine, gooi het in de groep!

Reacties

+2
David Bakker
Knap gemaakt , mooi verhaal erbij , netjes
+2
bob de bouwer
Heel mooi, en het stukje historie er bij is zeker zo mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 Overig ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!