Foto van een Same Hercules 160. Geplaatst door Kenney1996 op 19-01-2020 om 14:30:28, met 21 reacties.

Same Hercules 160

Foto van een Same Hercules 160

Reacties

+5
Gavrie Willemsen
De maand topper, dit is echt een woeste trekker....
Kenney1996
@Gavrie Willemsen dank je gavrie 😃
Gavrie Willemsen
@Kenney1996 ja nu zag ik de foto van een jaar geleden. Je hebt wat kosten gedaan aan de banden zie ik.... 💪🏻💪🏻
+1
Kenney1996
@Gavrie Willemsen jazeker gavrie ik heb er bkt's op gelegd. Prij/kwaliteit heb ik er al veel goeds over gehoord en ik vind het op zich wel mooie banden
a3vandiejen
@Gavrie Willemsen Helemaal mee eens..
+5
mf 6150
Beest! Die banden zijn echt een vooruitgang!
+4
yoohan
Beest van een trekker, echt prachtig!
+3
105ls78
Wat een stoere trekker zo💪
+5
wim-same
Echt een mooie trekker zo op deze banden.
Bakker S
Zijn alle onderdelen nog leverbaar bij Same? Heb wel eens gehoord dat dat tegen viel bij deze oude strijders. Wat is jullie ervaring?
wim-same
@Bakker S Zijn bij andere merken de onderdelen nog leverbaar van zulke oude trekkers ? Ik bestel ook nog wel onderdelen van oudere same's. Sommige onderdelen zijn niet meer leverbaar, net als bij andere merken.
+1
Bakker S
@wim-same we hebben zelf Fiat en Valtra. Van Fiat is volgens mij het meeste leverbaar. Bij Valtra moet je er om denken bij de oudjes. Valmet/Volvo. Bepaalde onderdelen niet leverbaar. Dan moet je zelf creatief ff aan de slag....
+1
wim-same
@Bakker S In principe heeft een fabrikant geloof ik 10 jaar leverplicht, Maar ik heb het met oude Same onderdelen ook mee gemaakt dat ze niet meer leverbaar waren, en dat deze onderdelen toch weer gemaakt zijn, want later waren ze er weer wel.
+1
Bakker S
@wim-same Mooi dat je het spul dan toch draaiende kan houden...
wim-same
@Bakker S bij oldtimer trekkers, maar ook met auto's moet je soms wel een creatief zijn. Plaatwerk is meestal het eerste wat niet meer te koop is. Technische onderdelen zijn vaak veel langer te koop, of er word nog weer een serie van gemaakt.
Kramer U800
@wim-same Die Duitsers zijn vaak wel heel trouw in het produceren van onderdelen. Neem bijvoorbeeld Mercedes.
wim-same
@Kramer U800 Ja dat klopt. het ene merk en het andere merk verschilt wel. Maar van veel Duitsers en ook Engelsen word ook veel imitatie onderdelen gemaakt. Neem B.V. Deutz motoren onderdelen, en van B.V. Ford en MF het plaatwerk.
+1
Kramer U800
@wim-same Dat is zeker zo ja
+3
Jeroen1988
Same power mooi spul
bart99
Machtig mooie banden zo 👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Hercules 160 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!