Als capaciteit nu eens niet de hoogste factor hoeft te zijn!Super 850V bezig met grasbalen wikkelen, die zijn broertje Compact 850V net voor hem geperst heeft. Niets zo leuk dan een zondagje hobby'en

Schlüter Super 850 V

Schluterfan
Als capaciteit nu eens niet de hoogste factor hoeft te zijn!

Super 850V bezig met grasbalen wikkelen, die zijn broertje Compact 850V net voor hem geperst heeft. Niets zo leuk dan een zondagje hobby'en met die oude jaren 70 techniek!

Grunlandtage Voglried, 2019

Reacties

schluterman
Dit is ook een van de laaste super 850v aangezien de vooras en de lucht roosters in de motorkap
Schluterfan
@schluterman

Deze is ongeveer gelijk met die van jou van de "band" komen rijden denk ik, deze is nummer 031. Maar Schlüter kennende kan die zowaar maanden later pas gebouwd zijn, of zelfs nog voor die van jou. Deze heeft wel de optionele zwaardere vooras met planetair in de naaf.
schluterman
@Schluterfan en de mijne heeft zoon oude vooras inderdaad. Wat is er met dak gebeurt is kwijt?
roscho
Prachtig werk zo! Ik geloof dat jij ook stad en land afreist om Schlüters te zien. Voglried ligt ook weer vlak bij München.
Schluterfan
@roscho

Dat is ook zo. Dit jaar heb ik ook al 2 evenementen geplant. Er is terug een velddag in Kirchlengern en de club in Freising viert dit jaar zijn 20jaar bestaan en viert het ook met een velddag. In '21 is het ook in Freising, maar dan is dat de "grosse Feldvorfuhrung", net zoals de fabriek dat deed. In Niederronning is de week na Freising ook een velddag, maar dan zit ik jammer genoeg met een trouwfeest in de familie.

Voor mij is dit vakantie, ben niet zo van dat strand liggen of kuieren in steden.
schluterman
@Schluterfan dan kan ik jou een hand geven Simon. Ik kijk er rijk halzend naar uit
+1
Schluterfan
@schluterman

En een biertje drinken natuurlijk!
schluterman
@Schluterfan jazekers en de sterke verhalen aanhoren van de Duitsers
roscho
@Schluterfan Da's ook heel belangrijk.
Wel een special dak als je het mij vraagt , was dat niet een optie op die oudjes op ebay staat er nog een e koop met het zelfde dak alleen in het rood 😅
+1
Schluterfan
@schluter jan van samang

Dat is een zelfgemaakt dak, net als deze op de foto. Enkel Compact met de eerste en 2de generatie kipcabine hebben in optie een laag dak.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 850 V ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!