Foto van een Claas Jaguar 930 , Loonbedrijf van den Hurk uit Horssen aan het mais hakselen.ZIE OOK DE VIDEO https://youtu.be/dRhr1HzUMIg

Claas Jaguar 930

Foto van een Claas Jaguar 930 , Loonbedrijf van den Hurk uit Horssen aan het mais hakselen.
ZIE OOK DE VIDEO

Reacties

mike_v
Wat is de "minderprijs" van een 6-rijer t.o.v. en 8-rijer? Qua gemak is een 8-rijer toch al veel makkelijker? En toch zijn die 6-rijers nog vrij vaak terug te vinden in Nederland heb ik de indruk?
Michiel 6280
@mike_v inderdaad in België zie je alleen maar 8/10 rijers
hermanjohndeere
@mike_v denk dat de 6 rijers vooral te maken hebben met de draagkracht van de grond op de meeste plekken in nederland. Hier in de buurt ben je niet gelukkig met een 12 rijer als het nat is.
+1
mike_v
Waarom dan wel nog zo'n zware hakselaar @hermanjohndeere? Lijkt me dat je daar meer mee kan winnen. Deze is nu nog van het vorige type maar als je naar de nieuwe kijkt kan je 2 ton winnen (840 t.o.v. 930 om in dezelfde pk's klasse te blijven).

Maargoed, zal nog wel meer achter zitten.
hermanjohndeere
@mike_v ja klopt. Hakselaar worden helaas ook steeds zwaarder. Zal wel een combi zijn dan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Jaguar 930 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!