Foto van afgelopen zomer, kistenrijden met een Deutz-Fahr DX 4.30. Geplaatst door stippie op 20-01-2020 om 19:30:09, met 11 reacties.

Deutz-Fahr DX 4.30

Foto van afgelopen zomer, kistenrijden met een Deutz-Fahr DX 4.30

Reacties

+1
casejxu
Trekker met een mooi verhaal 👌
+3
ronald-deutz-fahr
@casejxu ik ben benieuwd 😜
+4
casejxu
@ronald-deutz-fahr beste man ruilt m in op een agrotron... komt jaar later trekker te kort en komt ze eigen trekker weer tegen. Is denk ik geen 1.5 jaar van de dam geweest
+1
stijn-de-bock
En nog een ouderwets Hella zwaailicht
TeunFendt
@stijn-de-bock Is die zo speciaal? Die hebben wij er ook nog opzitten😀
+1
stijn-de-bock
@TeunFendt zo speciaal zijn die niet,maar gewoon oerdegelijke ouderwetse die toch ook zo langzamerhand uitsterven, op mijn 955 staat er ook zo nog een.
+2
new holland koen
@stijn-de-bock Ik heb er vorige week een op de 7710 gezet (zie mijn nieuwste foto), alleen hij doet het niet meer. Toch laat ik hem er op staan want het ziet er gewoon leuk uit😄
+1
jeet
@stijn-de-bock de beste die er waren
+1
casejxu
@stippie doe de beste man even de groeten van de leukste monteur bij haan ☺️☺️😛 dan snapt ie m wel
+1
ralphhonda
Schitterend zo’n 4.30 👌🏻👌🏻

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 4.30 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!