Een mooie bak vol barley. Deze wagen heeft drie ongestuurde assen, bladveren en is ongeremd wat me de aardige zweetmomenten heeft opgeleverd.

John Deere 7290R

thijs-jacobsen
Een mooie bak vol barley. Deze wagen heeft drie ongestuurde assen, bladveren en is ongeremd wat me de aardige zweetmomenten heeft opgeleverd.

Reacties

+2
930triplemaaier
In de tijd dat ik er was zaten er nog wel remmen op.
Het eerste jaar dat ik er was was die zat er nog een linden kieper op dit onder stel en was deze hagel nieuw. Door de bladveren liet de stabiliteit met kiepen te wensen over en is deze al snel 2x op zn kant gegaan.Na de 2e keer was de bak behoorlijk krom en toen is er besloten om deze artex silage bak op het onderstel te zetten.

andre-huizingh
@930triplemaaier Die goeie ouwe tijd dat ze nog fendt reden daar....

@thijs-jacobsen de rest van de kippers/silagewagens hadden wel remmen? Die waar ik op reed bij Niels had ook geen remmen, waardeloos was dat vond ik, vooral in vergelijking met de Beco met luchtremmen.
+1
MulderDeutz1
@andre-huizingh @930triplemaaier Ik heb op een aantal Beco's gereden bij meinema, maar die hadden allemaal luchtremmen. Dat werkte wel prettig.
thijs-jacobsen
@andre-huizingh Ja de overige wagens hadden wel remmen, Opzich was er met deze wagen wel te rijden maar als stagaire wil ik liever de wagen niet op zijn kant gooien maar daar was deze wagen wel erg gevoelig voor.
andre-huizingh
@930triplemaaier Heb je nog meer foto's van dat spul in die tijd?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7290R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!