De hakselaars staan te wachten op de maisoogst.. Geplaatst door thijs-jacobsen op 21-01-2020 om 12:31:01, met 7 reacties.

John Deere 8600i

De hakselaars staan te wachten op de maisoogst.

Reacties

wilbert966power
Hoeveel hakselaars hebben ze op dit moment? 3 bij Meinema en een paar bij Ideal?
NHPowersz
@wilbert966power 3 (2 jonh deere 8600 en 1 claas jaguar 860) bij meinema en 2 bij iDEAL volgens mij
wilbert966power
Die andere 860 die ze voorheen hadden is niet lang geweest of wel? hoeveel ha akkerbouw bewerken ze momenteel? Want met de mest zijn ze helemaal gestopt op het sleepslangen na of niet?
thijs-jacobsen
@wilbert966power Ik durf niet te zeggen hoe lang die claas er gelopen heeft. Op het gebied van mest doet Wim De Koning dit nu onder de naam van Meinema (Hij is de baas van de 2e shop zegmaar) Dat is ook de locatie waar ik zat. Wim doet veel in vaste mest en sleepslangen inderdaad.
wilbert966power
@thijs-jacobsen ja dat klopt inderdaad, ik heb in 2013 ook op de locatie bij Wim gezeten in die mobile home. Maar wat ik qua mest bedoelde was meer met de houle tanks. Ze werken tegenwoordig vanuit 3 locaties toch?
thijs-jacobsen
@wilbert966power Ja klopt Joute woont op het akkerbouw bedrijf, dan hebben ze nog de shop met mobile homes, en de shop waar ik zat was als ik me niet vergist een jaar geleden gebouwd ofzo en daar is wim nu zegmaar de baas. Hij gaat er dit jaar een woning bij bouwen, de shop waar ik zat ligt naast het oude aardappelbedrijf van Prins en dit bedrijf heeft Joute ook overgenomen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 8600i ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!