Wanneer we meerdere dagen ver van huis gingen hakselen namen we een auto mee achter de trekker om zo savonds thuis te kunnen slapen.

John Deere 7290R

81 foto's van @thijs-jacobsen

Wanneer we meerdere dagen ver van huis gingen hakselen namen we een auto mee achter de trekker om zo savonds thuis te kunnen slapen.

Reacties

bart99
De machines worden in de avond wel ergens bewaakt weggezet? Of is dat niet nodig daar?
+1
MOOI-WARK
@bart99

Ik heb zelf ook een poosje in Canada gezeten en dan zie je vaak een aantal machines vrij kort langs de (snel)weg staan, onbewaakt. Vaak ook nog met de sleutel erin, ook bij de nieuwste combines.
jehan
@MOOI-WARK zo moet dat hier ook kunnen maar helaas
MulderDeutz1
@bart99 Alle machines worden via gps en boordcomputer getracked. Dus meenemen kan, maar vervreemden niet haha
thijs-jacobsen
@bart99 De machines worden niet bewaakt, wel zetten we ze vaak dicht bij elkaar een stukje van de weg om diefstal of schade te voorkomen en nemen we de sleutels mee. Gelukkig komt diefstal daar niet zo vaak voor.
bart99
@MOOI-WARK @MulderDeutz1 Ah dat is wel “ideaal” dan 😃. Heb zelf stage gelopen in het Oostblok maar dat hoef je daar niet te proberen 😂

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7290R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!