Foto van een New Holland TVT 155. Foto is geplaatst door driesM600 op 21-01-2020 om 21:32:37, met 6 reacties.

New Holland TVT 155

driesM600
Foto van een New Holland TVT 155

Reacties

BEboer
Was overlaatst tegen een maat van mij ah spreken over waar die middeloude newhollands naartoe gaan. Je ziet bog veel tms en ouder rijden en dan de 60 70 serie de series ertussen zoals tsa tvt etc zie je bijna nergens meer of ket ik nt goed op?
new holland koen
@BEboer Tsa en tvt zie je hiet ook niet veel idd. De t6000 series en de ts/tm's wel weer een stuk meer.
BEboer
@new holland koen Zijn die dan nooit veel verkocht of allemaal naar roemenie en dergelijke verhuisd?
new holland koen
@BEboer allebei een beetje denk ik. Er zijn er niet veel verkocht en die wel zijn verkocht zijn alweer vertrokken...
@BEboer Denk dat dat ook komt, omdat de middeloude new hollands minder verkocht zijn en voornamelijk in het tijdperk waar loonwerkers en boeren uren begonnen te maken. Bijna alle tractors die van dit tijdperk zijn, hebben al ruim 10 000 uur opzitten. Dus dan vertrekken ze bij de meeste bedrijven. TM's met minder uren kom je nog regelmatig te koop tegen, maar bij zo'n tvt's bijna niet.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TVT 155 en hebben de trefwoorden peecon , effluent en sleeplang geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!