Foto van een McConnell-Marc 1000  een foto van facebook. Dit is voor mij de perfecte foto van deze trekker . zowel in het rood (massey ferguson ) als in deze tint geel blijft dit model geweldig mooi . ik heb meerdere malen met een 1000 en 990 gereden.|Als ook met een MF 4880 en 5200 en het blijft geweldig 
en dat te bedenken dat de basis voor dit model ( chassis en cabine stampt uit de jaren 70 , de trekker is van uit de cabine goed te over zien , de cabine was voor die tijd zeer ruim . De man rechts op  de foto is Ward Mc Connell zelf .

McConnell-Marc 1000

Foto van een McConnell-Marc 1000 een foto van facebook. Dit is voor mij de perfecte foto van deze trekker . zowel in het rood (massey ferguson ) als in deze tint geel blijft dit model geweldig mooi . ik heb meerdere malen met een 1000 en 990 gereden.|Als ook met een MF 4880 en 5200 en het blijft geweldig
en dat te bedenken dat de basis voor dit model ( chassis en cabine stampt uit de jaren 70 , de trekker is van uit de cabine goed te over zien , de cabine was voor die tijd zeer ruim . De man rechts op de foto is Ward Mc Connell zelf .

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de McConnell-Marc 1000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!