Deze winter heel wat dingen van plan om aan te pakken aan de fendt. Begonnen met de speling van de hef te halen en nieuwe kogels en spindels aan de hef te maken, de hefcilinders gereviseerd  en nog wa

Fendt 308 LSA

eicher4048driver
Deze winter heel wat dingen van plan om aan te pakken aan de fendt. Begonnen met de speling van de hef te halen en nieuwe kogels en spindels aan de hef te maken, de hefcilinders gereviseerd en nog wat kleinigheden.

Nu ik met mijn examens gedaan heb ben ik aan een lek aan de steekas vd eindvertraging begonnen. As waren groeven ingesleten dus ineens in het huis een bus gezet en nieuwe keerring en de as opgelast en afgedraaid.
Volgende is de vloeistofkoppeling uiteen doen om de O-ring te vervangen en de stuurcilinders reviseren.

Reacties

arjanvw
Je hoeft je dus nog niet te vervelen! Hoeveel uur heeft deze inmiddels gelopen?
eicher4048driver
@arjanvw nee klopt, nog werk genoeg aan deze fendt. Maar da's beter dan een avond tv kijken 😉 heeft er ondertussen 12770u
arjanvw
@eicher4048driver haha! Daar is meestal ook niet veel bijzonders op! Ong net zoveel uren als onze 300

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 308 LSA ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!