Foto van een Ford 6600. waar dient de vertikale trekhendel  rechts op de foto voor? En de 2 zwarte draaiknoppen links op de foto?

Ford 6600

kees-de-groot
Foto van een Ford 6600. waar dient de vertikale trekhendel rechts op de foto voor? En de 2 zwarte draaiknoppen links op de foto?

Reacties

+2
jammermaarhelaas
Rechts zal de handrem wezen.

Meest linkse zwarte knop is de hefsnelheid, en is een draaiknop. Dit kan nuttig wezen bij werken met trekkrachtregeling, dan reageert een werktuig minder snel.

De andere zwarte knop is de zogenaamde buitendienst knop. Druk je hem in dan werkt de hef, trek je hem uit dan kun je met de hef-hendel een hydrauliek aansluiting van olie voorzien.
De twee zwarte knoppen zitten rechts van de deksel, en als je op dezelfde hoogte naar de voorkant van de deksel kijkt, zie je daar twee verhogingen, met een inbus-bout/plug er in. Wanneer je op de meest linkse, dus die het meest in het midden zit, een hydrauliek snelkoppeling monteert, kun je door de voorste zwarte knop uit te trekken of in te drukken, dat weet ik niet bij dit type, en de hendel van de hef iets verder omhoog te zetten, oliedruk zetten op de snelkoppeling, en zo kun je bijvoorbeeld een kipwagen kippen. Zet je dan de hef hendel weer terug in de stand waar die op stond dan zal de kipwagen cilinder blijven staan, en zet je de hef hendel iets verder omlaag, dan zakt de kipwagen-bak weer.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 6600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!