Foto van een Ford 6600. Waar dient de hendel links naast de 2 zwarte draaiknoppen voor?. Geplaatst door kees-de-groot op 26-01-2020 om 00:47:39, met 5 reacties.

Ford 6600

Foto van een Ford 6600. Waar dient de hendel links naast de 2 zwarte draaiknoppen voor?

Wil je een koe kopen of verkopen

Kijk dan eens op koemarkt.nl, dagelijks vers aanbod met kalveren, vaarzen, koeien en stieren.

Advertentie
Bezoek website

Reacties

+2
jammermaarhelaas
Met die hendel kun je de hef instellen op positie regeling of trekkracht regeling.
Op de foto staat de hendel op positie regeling, dan kun je met de hef-hendel de hef-hoogte instellen, en blijft deze hetzelfde.
Zet je die hendel omlaag, dan is de trekkracht regeling ingeschakeld, en zullen de veranderingen in druk en trekkracht op de topstang worden doorgegeven naar het hef-regelmechanisme onder de hefdeksel. Op die manier wordt de benodigde trekkracht bij het werken met een bodem-bewerkings werktuig zoals een ploeg of cultivator automatisch geregeld, de nodige trekkracht (in praktijk werkdiepte) kun je dan met de hef hendel instellen.
kees-de-groot
@jammermaarhelaas bedankt voor de uitleg!
+2
jeet
Heb je Alleen deze fotos of ook waar de hele ford op staat
+1
kees-de-groot
Hierbij de hele tractor

(klik om te vergroten)

Hier de hele tractor. Deze staat overigens in Brazilië.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 6600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!