Gister een international 624 gekocht, vandaag gelijk maar opgehaald. Leuk opknap projectje voor een 1e eigen trekker. Paar lekke keerringen en een motor met vorstschade (maar daar was de prijs ook naa

International 624

Fordje4830
Gister een international 624 gekocht, vandaag gelijk maar opgehaald. Leuk opknap projectje voor een 1e eigen trekker. Paar lekke keerringen en een motor met vorstschade (maar daar was de prijs ook naar). Word vervolgd.

Reacties

+2
yoohan
Zijn mooie trekkers vind ik. Zit hier ook zo'n soort automaat op? Dat was bij zulke trekkers optioneel toch? Of was dat een serie later.

Succes met opknappen.
+1
Fordje4830
@yoohan nee geen agriomatic. Ondanks de vorstschade loopt die toch mooi na aanslepen(massakabel mist). We zullen zien wat we aantreffen als die open is.
yoohan
@Fordje4830
Wat is er kapot dan, scheurtje in blok oid? Of alleen radiateur kapot gevroren.
Of heb je werkelijk geen idee.
Fordje4830
@yoohan waarschijnlijk blok gescheurd
+1
a3vandiejen
@Fordje4830 Succes, mooi project.
+1
wim-same
@Fordje4830 De een brengt wat weg en de ander haalt wat. Dan kan je elkaar wel een tegen komen hé.
Towaberg
Succes, hoop op goede afloop.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 624 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!