T was een duur dagje vandaag, het meeste staat op de foto, allemaal vandaag gescoord op de miniaturenbeurs in lochristi.

Onbekend Folder

2.487 foto's van @stijn-de-bock

stijn-de-bock
T was een duur dagje vandaag, het meeste staat op de foto, allemaal vandaag gescoord op de miniaturenbeurs in lochristi.

Reacties

+1
collin ihfan
Mooie aanwinst
+1
stijn-de-bock
@collin ihfan zeker,ik denk wel dat Julie verzameling nog een heel stuk groter is😉,maar ik ben heel tevreden met wat ik heb.
+1
collin ihfan
@stijn-de-bock wij hebben er ook nog gekocht vandaag 😉
+4
noordhof
Maandloon erdoor gedraaid 😂, ik wist niet dat daar zoveel geld mee gemoeid was tot ik enkele jaren geleden prijzen zag van folders . Ik heb veel geld laten verloren gaan vroeger 😅
+1
Fendt_favorit
Prachtig, al die oude folders!
+2
Gavrie Willemsen
Dan ben ik benieuwd wat mijn verzameling opbrengt moest ik ze daar te koop zetten.... 😃
+1
wim-same
@Gavrie Willemsen Dan te bedenken dat ik heel veel oude folders vroeger al weg gegooid heb. zonde hé.
+1
stijn-de-bock
@wim-same heel erg jammer dat dat zo is,als je het toen had geweten........
+1
wim-same
@stijn-de-bock had ik ze nooit weg gedaan. Ik heb nog wel veel folders hoor, maar alleen wat mij toen interesseerde.
+3
oldtimergek
@stijn-de-bock toen ik vanmiddag je folders bekeken had, heb ik ook nog eens hier en daar wat door gesnuffeld. Kwam ik nog instructie boekje tegen van de County 1004. Deze maar gekocht is toch weer eens wat anders als miniaturen. Is toch mooi dat je weer mensen van tractorfan tegen komt.

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend Folder ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!