Foto van een New Holland D60C kraan. Klaar voor aflevering.. Geplaatst door nhmonteur op 27-01-2020 om 19:27:08, met 11 reacties.

New Holland Kraan

Foto van een New Holland D60C kraan. Klaar voor aflevering.

Reacties

inspecteurfendt
Zie ik daar roest op het frame tss draaistuk en “heggenschaar”?
nhmonteur
@inspecteurfendt ja klopt. De heggenschaar met draaistuk was al van de klant. Deze moest alleen pas gemaakt worden kwa slang aansluitingen.
inspecteurfendt
@nhmonteur ahzo, ik twijfelde of het een heggenschaar was of iets anders omdat ik dat niet echt verwacht van kuhn 😉 Mooie kraan wel, hoe zit het met de kwaliteit/betrouwbaarheid van die NH kranen?
nhmonteur
@inspecteurfendt we hebben een aantal mini/midi kraantjes lopen en die doen het prima.
Deze kraan is een eigenlijk een Hyundai kraan.
Ben niet heel erg thuis in de kranen maar volgens mij is Hyundai geen onbekende met kranen, dus zal het kwa kwaliteit en betrouwbaarheid best goed zitten.
inspecteurfendt
@nhmonteur @New Kobelco een klant op mn werk had prijs gevraagd voor een Bobcat kraan maar had uiteindelijk toch gekozen voor een NH. Na de kraan enkele maanden in gebruik te hebben heeft hij de servicewagen al een aantal keer over de vloer gehad. Was daarom benieuwd naar een andere visie.
nhmonteur
@inspecteurfendt en dit was niet voor het onderhoud? Haha nee wat was er mis mee? Ben wel benieuwd.
inspecteurfendt
@nhmonteur het waren allemaal kleine storingen die optraden, ik weet het fijne er ook niet van.
New Kobelco
@inspecteurfendt
Wij hebben in 2008 ene gekocht , was toen een kobelco. Nivelleert Momenteel gewoon heel veel beter dan onze kubota van 1,5 jaar oud. Dit is een Hyundai, hebben wij ook al op demo gehad. Cabine was door de ongelukkige stand van voorruit aan de lage kant als die open staat. Verder is verschil met kubota erg klein op gebied van werken.
mdoornekamp
@New Kobelco kubota is ook minder vriendelijk dan een Takeuchi. Maar de Kubota's zijn vaak ook iets sneller. En dan wordt je automatisch wat wreder. Van de week nog op een oude Takeuchi tb 175 gedraaid. Wat een ellende als je een nieuwe Kubota ( 057-4) gewend bent.
Aris v Deelen
Mooi ding.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland Kraan ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!