Foto van een Ford 5600. Wat is het toch leuk om rond te rijden op de 5600😁. Geplaatst door new holland koen op 28-01-2020 om 17:26:46, met 13 reacties.

Ford 5600

Foto van een Ford 5600. Wat is het toch leuk om rond te rijden op de 5600😁

Reacties

+6
a3vandiejen
Begrijp ik Koen, mooie foto ook.
+2
new holland koen
@a3vandiejen Dankje!
Als de zon scheen was de foto nog veeel mooier geweest maar helaas...
+3
stijn-de-bock
Ik begrijp het ook😉
+5
Towaberg
Ik heb er nog nooit mee gereden en toch begrijp ik het ook😉
+4
new holland koen
@Towaberg Haha, ja het is prachtig om zo buiten te zitten met de wind door je haar. En dan het geluid van de motor er nog bij...😏
+3
Towaberg
Zal eens ergens een ritje moeten scoren op een ford van deze generatie. Cabrio rijden is echt zalig idd.@new holland koen
+5
stijn-de-bock
@new holland koen op een ford 5000.😀

(klik om te vergroten)

+1
new holland koen
@stijn-de-bock Ja mooi toch!
Maar ik begreep dat die tegen de 40km/h loopt?
Deze 5600 maar 25 dan is de wind alweer een stuk minder😉
+1
stijn-de-bock
@new holland koen 38 om precies te zijn.
new holland koen
@stijn-de-bock Ja kijk dat scheelt dan toch weer 13km/h. Voor wat verdere afstanden is dat wel fijner. De 5600 zou ook best 33 ofzo mogen lopen maar dat zou dan een hele operatie worden denk ik.
+1
Fred4130
Mooie Ford , mijn 5600, die ik sinds een half jaar heb, is ook fijn om mee te werken al moet er nog heel wat aan gebeuren en loopt ie nog niet lekker. Het hele brandstofsysteem moet nodig een revisie en reinigingsbeurt hebben en het remsysteem dito. Gelukkig is het plaatwerk gaaf met een mooi patina, zit nog te dubben om hem te spuiten of zo te laten. Maar mooi om aan te klussen.
+1
new holland koen
@Fred4130 Ja ik vind het ook een top ding. Deze is technisch wel gewoon goed. De spatborden, velgen en de rolbeugel (die er nog niet op zit) worden als het goed is binnenkort gespoten en het blauw laten we zo.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 5600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!