Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 6185. Geplaatst door gele velgen op 29-01-2020 om 20:44:16, met 4 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron 6185

Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 6185

Reacties

wim-same
Goed bezig. Kunnen jullie de sleuf nog een beetje droog houden. Waar ik bezig ben is het zo nat dat ik bijna geen tijd genoeg heb om een drain in te graven. Voor dat je de laatste bak uit de drainsleuf heb zakt hij al weer in.
+1
GROENEDEERE
@wim-same
Perfect droog....
wim-same
@GROENEDEERE Ik mocht weer een klus van een ander opknappen. Ze kregen de lasputten niet droog. Met een goed gelegde drain en grog drainzand, met een kanjer van een drainage pomp heb ik het tracé perfect droog gekregen. Op sommige plaatsen ook even het riool op gezocht, en de eind kappen van de uitleggers even eraf gehaald zodat het water in de kruipruimtes ook weg kom lopen. Hoop dat er maandag weer gelast kan worden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 6185 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!