Em600 van Hans Nijhof. Zo moet de onze er ook uit komen te zien. Vind het zelf een van de mooiste trekkers uit zijn tijd.

Eicher Mammut

Em600 van Hans Nijhof. Zo moet de onze er ook uit komen te zien. Vind het zelf een van de mooiste trekkers uit zijn tijd.

Reacties

+3
a3vandiejen
Hele mooie foto., zeker mooie trekkers.
+2
roscho
@a3vandiejen Inderdaad hele mooie foto. Maar hoe krijg je die kleuren zo? Eicher is blauw, gras is groen. Maar op de foto grijs, terwijl het rood wel echt is. Heeft iemand zitten te fotoshoppen?
+2
erik9831
@roscho heel simpel … neem de kleur die je wilt zien … zelfde als mijn profielfoto hier.

Gedaan met de P20 van Huawei bij mij. Foto bewerken, maakt hij hem zelf volledig grijs en dan moet jij aanduiden welke kleur je wilt. Die komt dan over heel de foto zichtbaar. Heel geweldige technologie … Lukt niet met iedere foto zo mooi hoor. 😄
+2
roscho
@erik9831 Heb mijn Samsung S5 al drie jaar, maar nog nooit gekeken of die dat ook kan... 🤦‍♂️
erik9831
@roscho ik weet er ook niet alles van … Ding zal waarschijnlijk ook meer kunnen dan wat ik weet. Afgelopen week de dochter op sportkamp geweest met school, de juf had iedere avond een film van ettelijke minuten gemaakt, zowel foto's als filmpjes bij elkaar. Dat ook met een telefoon … Dacht dat ik mijzelf nooit zo oud zo voelen als men ouders, op vlak van technologie … Helaas 😞 😂
+2
roscho
@erik9831 Net gekeken, maar met mijn Samsung kan dat niet. Reden om een nieuwe telefoon te willen...👹
+3
Sojaboontje
@roscho Ik gebruik een foto bewerk app. Die kun je zo uit de playstore downloaden.
roscho
@Sojaboontje Ik zou dat graag op de pc willen kunnen, maar IrfanView heeft die mogelijkheid ook niet aan boord. Fotobewerken op een telefoon vind ik niks, mijn ogen worden ook wat ouder. Heb je misschien de naam van die app uit de playstore?
Sojaboontje
@roscho Op de pc zal het toch anders gaan, maar als ik jou was zou ik googlen naar "color splash". Maar net wat Erik zegt Huawei heeft dit standaard. Of andere smartphones deze functie ook hebben weet ik niet.
+1
roscho
@Sojaboontje Gelukt, met de Android-app Color Splash. Maar wat een vervelende reclame zit daarin.
Sojaboontje
@roscho Ja dat komt omdat het gratis is, en ze willen er toch aan verdienen.
Sojaboontje
@roscho

(klik om te vergroten)

Dit is die functie van Huawei
+1
roscho
@Sojaboontje Dat heeft mijn Samsung niet. Intussen van alles gedownload en geïnstalleerd: Color Splash Effect van Microsoft is verschrikkelijk: hartjes in je plaatje gooien en zo. Je kunt het plaatje er wel z-w mee maken en handmatig stukjes kleuren, maar dat kan met Paint ook. Verder PhotoFiltre met diverse filters. Kwartier mee geprutst, daarvoor heb ik meer tijd nodig.
Laat voorlopig maar zitten, i.i.g. bedankt voor je antwoorden.
+2
Towaberg
Eicher is een beetje zoals shluter, je kwam ze niet in elk dorp tegen.
+3
Sojaboontje
@Towaberg Nee dat klopt. Toch waren deze jaren 60 modellen het meest verkocht. Met name de königstiger die bijna de 20.000 stuks aantikte.
+1
schluterman
@Sojaboontje ik vind het inderdaad ook een zeer mooie trekker
+1
SJB533
@Towaberg
Grootste verzameling van Nederland is volgens mij op de locatie, waar @Sojaboontje deze foto (of de basis van de foto 🙈) gemaakt heeft.
+3
Kramer U800
Blijft een genot om naar te kijken 😍
+1
SJB533
HR er naast, of niet?
+1
Sojaboontje
@SJB533 Ja klopt
+1
Tom VB
Mooi man

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher Mammut ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!