David Brown 880 met veenhuis giertank. Foto ergens uit de jaren 80, een trekker van mijn opa toen. Had ook nog een David Brown 990.Met jas en raampje, speciaal voor Adrie haha. En ook gewoon omdat ik

David Brown 880

yoohan
David Brown 880 met veenhuis giertank. Foto ergens uit de jaren 80, een trekker van mijn opa toen. Had ook nog een David Brown 990.
Met jas en raampje, speciaal voor Adrie haha.

En ook gewoon omdat ik het een mooie foto vond met herinneringen.

Reacties

+2
yoohan
@a3vandiejen @wim-same
Met de jas en ruitje waar ik het gisteren over had.
a3vandiejen
Prachtige foto.
+1
Martinsame
Leuk zo'n oude foto.
wim-same
Mooi, zo'n oude foto, maar wel gevaarlijk kort bij het stro. Met koude start willen er wel eens vonken uit de uitlaat komen.
+1
yoohan
@wim-same
Is zeker niet zonder gevaar, maar ik denk dat opa wel een beetje makkelijk was daarmee 😁
wim-same
@yoohan Oh, bij ons stond de trekker ook vaak in de hooiberg hoor. En ondanks je wist dat er vonken uit konden komen.
+2
roscho
@wim-same In de tijd van die oude Lanzen is geregeld brand ontstaan bij het starten als de uitlaatdemper gedemonteerd was. Dan klonk de trekker zo stoer. Op koude dagen werd hij op de deel gezet en bij het starten werden de vonken zo naar de hooizolder geblazen.
+1
wim-same
@roscho Ik heb vroeger nog eens een Same Italia 35 gekocht met een beneden uitlaat. Deze had voor een hooikanon gestaan, je raad het al. Hooiberg afgebrand.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 880 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!