1ste van de 2 Case IH Vestrum 120 met gps op grasbanden gezet voor een klant die sportvelden aanleg en onderhoud. Nu aan de 2de beginnen.

Case IH Vestrum 130

1ste van de 2 Case IH Vestrum 120 met gps op grasbanden gezet voor een klant die sportvelden aanleg en onderhoud. Nu aan de 2de beginnen.

Reacties

BEboer
Dealer zij tegzn mij dat dit het broertje is vd luxxum, maar deze iq nog luxueuzer uitgerust dan?
+1
T6020 power
@BEboer CVX dus automaat en cabine van de maxxum (grotere broer) met 4.5l moter dus je kunt het eerder een kleine maxxum noemen als grote luxxum.
Dit is meer vergelijkbaar met de oudere maxxums die hebben ook een korte wielbasis, tegenwoordig heeft de maxxum altijd 6cil wielbasis.
+1
BEboer
@T6020 power Doet er nu niet meer toe zeer sterk getwijfeld om een luxxum aan te schaffen en toen zei de dealer dat die versum de vario versie was vd luxxum. Vond de luxxum met 3.4l motorinhoud wat ad krappe kant verder wel mooi boerentrekkertje
+1
T6020 power
@BEboer Ik heb zelf ook wel wat uren gemaakt op een luxxum en zeer mooie trekker, wel vond ik dat hij heel laag in toeren snel afsloeg maar dat werd duidelijk toen ik 3,4l las op internet🤣
RVM
@BEboer versum gekocht?
+2
BEboer
@RVM Nee valtra a 104 normaal volgende week op de farm
RVM
BEboer
@RVM laat ons hopen 🤣
Saeghershof
@BEboer luxxum/multi zijn zeer luxueus uitgerust maar totaal niet te vergelijken met vestrum/expert.
BEboer
@Saeghershof Hoezo is de vestrum niet zo luxueus uitgerust als de luxxum? Ik vond de luxxum wel super mooi met de zf achterbrug en versnellingsbak. Denk dat het vrij goede kwaliteit is op dat vlak. Probleem was dat het wat duurder was en ik vooral de trekker voor mengwagen en graswerkzaamheden ga gebruiken dus zoveel luxe heb ik niet nodig.
Saeghershof
@BEboer voor zo'n compacte trekker is de luxxum/multi zeer luxueus. Vestrum is wel wat groter in afmetingen maar ook luxueus. Maar het zijn totaal verschillende trekkers.
steyrlanzboy
Mooi
+1
Jorrick 1455XL
Mooie trekker maar net als de t5 variant waarom hebben ze die uitlaat zo raar kort gemaakt!
Saeghershof
@Jorrick 1455XL bedoel je met kort laag?
Jorrick 1455XL
@Saeghershof Ja vind t geen toon zo
+1
Saeghershof
@Jorrick 1455XL ik denk dat ze dat gedaan hebben voor de werklichten niet tebelemmeren. Bij een maxxum en puma staat de uitlaat voor de werklichten.
Saeghershof
Afgelopen agribex 5 van deze type tractor verkocht door mijn baas. Dus dit zal een zeer populaire trekker worden in mijn regio.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Vestrum 130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!