Foto van een Deutz D7506, een maand geleden een beetje groot onderhoud gedaan. ingaande as van de bak gerepareerd en de onderkant van de motor gereviseerd. Dit is een van de krukas lagers, beetje rood

Deutz D7506

InsaneNL
Foto van een Deutz D7506, een maand geleden een beetje groot onderhoud gedaan. ingaande as van de bak gerepareerd en de onderkant van de motor gereviseerd. Dit is een van de krukas lagers, beetje rood geworden. krukas is geslepen naar de 1ste ondermaat.

Reacties

Kramer U800
Zo zeg! Die was er wel aan toe! Heb ik met mijn 712 ook meegemaakt alleen de krukas daarvan was nog helemaal goed.
+4
InsaneNL
@Kramer U800 krukas was ook gewoon algmene slijtage,wat 1 tot 3 hondertste onder de minimale maat voor standaard lagers. Waarschijnlijk wat het met de nieuwe pomp en standaard maat ook wel goed gegaan, maar als je er toch zo dicht bij bent is dat ook verkeerde zuinigheid.
Kramer U800
@InsaneNL Zo is dat! Het is een hele happening om "even" een krukas eruit te halen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D7506 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!