Foto van een Fendt 612. Zo goed als klaar voor de 7,5 ton dit seizoen ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ. Geplaatst door unipower op 08-02-2020 om 15:59:29, met 8 reacties.

Fendt 612

Foto van een Fendt 612. Zo goed als klaar voor de 7,5 ton dit seizoen ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ

Reacties

+2
Gavrie Willemsen
Mooi dichte velgen.... ๐Ÿ˜€
+2
unipower
@Gavrie Willemsen Dankje! Heb ik nieuw op maat laten maken voor deze trekker ๐Ÿ˜
Ties6210
@unipower heej ik ben nu al een tijdje aan het kijken voor dichte voor velgen voor de trekker waar heb je ze laten, en wat kost het eigenlijk
unipower
@Ties6210 Ik heb ze bij De Molen banden laten maken in Reek, die hebben ook de banden erop gedraaid. Ik zelf vond de prijs wel meevallen, natuurlijk is het duur maar gebruikte velgen zijn ook duur en zie die maar eens te vinden dat alles netjes in het spoor staat en dan nog de goede steek en kleur ๐Ÿ˜… nu klopt alles meteen en netjes gepoedercoat.
+1
volvobm470power
@unipower toevallig dat mijn velg er nu ook ligt om te kopiรซren naar 38 inch.
+2
a3vandiejen
Daar kan je mee voor de dag komen.๐Ÿ‘
+1
Deze doet het niet slecht, ziet er keurig uit. 👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 612 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!