Foto van een Deutz D10006, Hallo iemand enig idee waar ik dit onderdeel nog kan vinden?  Dit bout je vast op de as die de aandrijving vd 4x4 overbrengt. Alvast bedankt voor de reacties.

Deutz D10006

deutz d25s
Foto van een Deutz D10006, Hallo iemand enig idee waar ik dit onderdeel nog kan vinden? Dit bout je vast op de as die de aandrijving vd 4x4 overbrengt. Alvast bedankt voor de reacties.

Reacties

InsaneNL
De deutz dealer of bij een sloper. wat is er mis met deze dan?
deutz d25s
@InsaneNL Deze is versleten wanneer je er mee rijd zie je de as zo op en neer gaan, wat op korte tijd tot veel schade zou kunnen leiden. Daar juist bij een Deutz dealer geweest en zijden dat ze er niet meer aan kunnen komen.
+1
mike_v
Quote Reactie van @deutz d25s:
er niet meer aan kunnen komen

Ergens niet aan kunnen komen, is een gebrek aan doorzettingsvermogen in deze tijden ... Maar zal voor hun te weinig opbrengen naargelang de tijd die ze erin moeten steken 🙈
+1
Kramer U800
@mike_v Denk dat het voor hun te lang duurt om er nog wat aan te verdienen. Ze willen liever een nieuw onderdeel leveren die op voorraad ligt aan een bedrijf en niet een particulier.
+1
blauwe tractor
Dat heet dan E.O.L en zijn deze onderdelen niet meer te leveren via de officiële kanalen. Goed zoeken en Informeren dan kom je een heel eind.
+1
RobVolvo
Niet een verspaner bij je in de buurt die dit voor je tussen de bedrijven door kan doen? Die kunnen er zo een nieuwe splainbus voor je op maken.. Is dan niet van origineel te onderscheiden.
Kunt natuurlijk eerst kijken naar een vervanger, maar als je niks vinden kan is dit een goede uitkomst! Alles is te maken. 😉
+1
deutz d25s
@RobVolvo Goede tip, ga ik onthouden.
fergusonnetje
Zijn de splines op je as ook niet versleten dan?
+1
deutz d25s
@fergusonnetje Zou kunnen, maar ik wil eerst kijken of het opgelost kan worden door dit onderdeel te vervangen.
+1
goeiedag eem
@deutz d25s ik heb hemook zelf gemaakt is wel te doen, spline bus kan je bestellen bij splineshop.com kost mij aan huis iets van 120 eur meende ik en dan moet je er een flens op lassen en dan na draaien en de gaten er in zetten, maar er zit een bedrijf in duitsland die ze nieuw maakt, ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/… Als ik hem maken moet en de uren reken ben ik iets goedkoper maar scheelt niet veel, bij hun kost hij meende ik 290 eur toen ik hem opvroeg een maand geleden
deutz d25s
@goeiedag eem Hartelijk bedankt! Hier kan ik wat mee! Ik denk dat ik hem maar nieuw koop, dan ben ik toch zeker dat hij goed past. Nu staat er in de beschrijving: geschikt voor Deutz D8006-13006, maar ik ga er dan toch vanuit dat de flens ook op een D10006 past? Nogmaals dank voor de tip!
+1
goeiedag eem
@deutz d25s ja hoor het is 8006 tot 13006, dus ook de 10006, die 4wd as aansluitling is allemaal het zelfde
deutz d25s
@goeiedag eem Aha oké top!
+1
goeiedag eem
@deutz d25s bij mij waren de spline iop de as niet versleten, zal altijd wel iets hebben en dat hebben, maar de flens is van zachter staal dan de as dus slijt de flens sneller

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D10006 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!