Foto van een Case International 1455 XL vorig jaar de vooras drager uitgeboord en nieuwe bussen in gezet 😋

Case International 1455 XL

henry case IH
Foto van een Case International 1455 XL vorig jaar de vooras drager uitgeboord en nieuwe bussen in gezet 😋

Reacties

Reinder renting
Heb je de bussen er niet uit kunnen tikken?
Zf zie k namelijk mijn bussen zitten zo vast als wat!
henry case IH
@Reinder renting nee dat ging niet maar heb het idee dat het ook geen bussen zijn maar dat er int midden extra is weg gefreesd 🤔. Heb ze uit geboord en met een ruimer de laatste mm er af geschaafd en kwam geen bussen tegen.
Fendt926Driver
@henry case IH kan zo maar zijn.
Voor en achter een bus en in het midden een vetkamer bij de vetnippel
henry case IH
@Fendt926Driver leek ons ook logische alleen zit hier geen vetnippel maar een in bus bout met een borgmoer. de ass scharniert is 2 kunststof busjes die in het deel zit wat nog aan de trekker zit (ben niet egt een monteur weet niet alle namen van onderdelen 😅
daar wordt hij gesmeerd.
aant begin hebben we hem mooi schoon geslepen en ook met uit boren niet kunnen zien van een eventuele bus.
valmet6400power
Is dit een “ontwerp fout” van Case? Of slijten de bussen bij alle 1455’s niet “zo” hard? Bijvoorbeeld alleen met zware werktuigen in de fronthef of voorlader ofzo.
henry case IH
@valmet6400power dat weet ik niet. Weet alles dat ik iets speling had en het op deze manier heb op gelost heb er verder nog niet egt of geen andere gezien die het heeft uit geboord- gefreesd en er nieuwe bussen in heeft gezet.🤔 De vooras drager die aant het motorblok vast zit. zitten kunststof bussen die slijten wel iets maar da's ook een kwestie van smeren na mate je hem gebruikt kwa uren en gewicht wat er er op hangt lijkt mij ?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!