Foto van een 1 dag geleverde John Deere 6110R die de grond aan het lostrekken is met een 3 tand. (Foto is nog van afgelopen zomer)

John Deere 6110R

25 foto's van @teun-van-der-kolk

Foto van een 1 dag geleverde John Deere 6110R die de grond aan het lostrekken is met een 3 tand. (Foto is nog van afgelopen zomer)

Reacties

JohnDeere5085
Hoe diep ga je erdoor, wil ie t beetje trekken?
@JohnDeere5085 ongeveer 70cm diep, hij trekt het goed, soms heeft hij het wat lastiger op bepaalde vast gereden plekken. Vroeger hadden we een 6090RC die trok het een stuk minder goed. We zitten hier ook op een zandgrond dus dat scheelt ook een hoop.
valmet6400power
@teun-van-der-kolk
Hij staat ook niet echt op geschikte banden om een dergelijke grondbewerking te doen 😂
@valmet6400power klopt, maar we hebben maar 1 echte trekker, de 6110R. Daarnaast hebben we nog een fiat 450 voor de hobby. We hebben een trekker nodig op smalle banden dus vandaar.
+1
deufi
Geen drains in de grond die je kapot kan rijden zo?
+1
@deufi die liggen dieper anders zouden we natuurlijk niet zo diep gaan.
deufi
@teun-van-der-kolk Hoeven we hier in de klei niet te proberen zo diep, dan staat de trekker stil.
+1
@deufi klopt, hier op de zandgrond kan het wel!
wim-same
Meissie mee Teun, Gezellig.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6110R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!