Foto van een Deutz-Fahr Agrostar 6.38, ook een deutz gaat wel eens kapot. Remmen waren vastgeslagen. Voor en links al gehad, dus nu rond. Dure aangelegenheid, maar wordt niet op bezuinigd.

Deutz-Fahr Agrostar 6.38

257 foto's van @MulderDeutz1

MulderDeutz1
Foto van een Deutz-Fahr Agrostar 6.38, ook een deutz gaat wel eens kapot. Remmen waren vastgeslagen. Voor en links al gehad, dus nu rond. Dure aangelegenheid, maar wordt niet op bezuinigd.

Reacties

+2
JoranK
Bekend probleem bij deze trekkers.
koenclaas
Waar zit dit probleem in? Mijn andere 6.30 heeft dit probleem ook namelijk.
MulderDeutz1
@koenclaas Die cupjes/cilindertjes die de remblokken tegen de remschijven drukken gaan roesten. Bij mij zat er een zo vast dat ze er een bout op gelast hebben en hem we met een slagtrekker uitgehaald hebben.
koenclaas
@MulderDeutz1 Oké, zal er ook mee aan de slag binnenkort...
+1
MulderDeutz1
@koenclaas Is opzich niet heel moeilijk, ik heb de complete remklauw naar het mechanisatiebedrijf gebracht. Weet ik tenminste zeker dat alles goed in elkaar zit. Demontage en montage is goed te doen, even ontluchten en weer rijden. Succes!
+1
koenclaas
@MulderDeutz1 Ja ik laat ze ook reviseren weet ik zeker dat het goed zit.
+1
Herkenbare foto, deze winter van de dx alles ook weer gangbaar gemaakt en de remvoeringen vervangen, wel mooi klusje opzich
rommert14
@ronald-deutz-fahr zelf gedaan?
@rommert14 ja klopt. De plunjers gangbaar maken heeft het lmb gedaan, maar die heb ik gewoon los in een doosje gebracht.
Had een heel lijstje kleinigheden wat moest gebeuren, al met al kost het best nog wel wat tijd. Maar knapt er wel van op als alles Weer klaar is
@ronald-deutz-fahr hier ook bij beide agrostars gehad. Inderdaad zelf demonteren en alles bij het mechanisatiebedrijf neer gegooid. Zelf weer gemonteerd en ontlucht.

Imitatie spul is in dit geval beter dan origineel. En nu na schoonmaak in het najaar rijden we de trekker eerst nog goed warm. Vermoeden was dat ze vastsloegen door de schoonmaak en dan 4 maanden niet rijden
+1
@Deutz 8006spezial dan vallen de kosten mee Indd. Bij ons zit het het net wat anders, als bij de stars. Het remde een beetje alles of niets zegmaar, en plakten weleens wat. Bleek dat de plunjers vast/roestig waren. Krijg je met ouder spul hè, dan moet je aan het sleutelen😎

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrostar 6.38 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!