Same Minitauro 50 ombouw afneembaar hydrauliek systeem. Geplaatst door Dick van Driel op 16-02-2020 om 10:45:52, met 11 reacties.

Same Minitauro 50

Same Minitauro 50 ombouw afneembaar hydrauliek systeem

Reacties

a3vandiejen
En alles werkt ook goed Dick...
+1
Dick van Driel
@a3vandiejen ja is even wennen dat je de enkelwerkend ventiel en de betreffende dw ventiel moet bedienen maar dat gaat heel goed. Ik moet nog meer wennen dat ik geen stuurbekrachtiging heb 😄
a3vandiejen
@Dick van Driel Mooi, maar als je hem in de hef hebt hangen valt het wel mee toch?
+1
Dick van Driel
@a3vandiejen ja dat scheelt wel
joop-same
@Dick van Driel Het is een mooi systeem zo Dick, alleen jammer dat je niet meer liters van de pomp hebt, of kun je er twee cilinders tegelijk mee bedienen?
Dick van Driel
@joop-same Twee of meer is geen probleem maar dat gebeurt toch bijna nooit, als ik moet zwenken met de maaier naar buiten is dat alleen maar 1 cilinder met een diameter van 40 mm en dat vraagt bijna geen olie en moet toch rustig gebeuren. Er zit nu een bediening op voor het naar buiten zwenken,het kantelen van de maaier en een hydraulische topstang. Waar ik meer aan moet wennen is dat de pomp wordt aangedreven via het koppeling pedaal . Toen ik de motor stil zette met ingetrapt koppeling pedaal wist ik even niet wat er gebeurde maar de maaier kwam met gangetje op de grond. ( Weer wat geleerd) Ik was natuurlijk gewend bij die JD dat als de motor draaide er hydrauliek druk was en dat als ik met ingetrapte koppeling de motor stil zette de hef gewoon boven bleef staan.
jehan
Kan die trekker de klepelmaaier goed baas ?
Dick van Driel
@jehan ja hoor hij kan hem goed de baas, is natuurlijk maar een 145cm maaier.
jehan
@Dick van Driel oke ..had er vorig jaar 1 achter mn trekker en als ik hem helemaal op zn breedst had dan dacht ik volgende keer toch maar paar gewichtjes voor aan doen
Dick van Driel
@jehan ik heb met maaier helemaal naar buiten gedraaid even een paar rappe bochten naar links gemaakt maar de Minitauro geeft geen krimp. Ik was er in begin ook een beetje huiverig voor maar het valt reuze mee.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Minitauro 50 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!