Same Minitauro 50 ombouw afneembaar hydrauliek systeem. Geplaatst door Dick van Driel op 16-02-2020 om 10:45:56, met 11 reacties.

Same Minitauro 50

Same Minitauro 50 ombouw afneembaar hydrauliek systeem

Reacties

wim-same
Laat het gras maar groeien. Jij ben er klaar voor.
Dick van Driel
Ik wil er ooit ook nog eens een versnipperaar achter hebben
SAME rijder
Hele mooie trekker. Wij hebben er ook zo een gehad. Zijn erg sterk. Heb je deze van Bernard gekocht? Rij je ook mee met de SAME toertocht in Limburg? Dat is half juni. Komt nog bericht van in de Pioneer.
Dick van Driel
Ik heb deze inderdaad van Bernard overgenomen. Echt een beer(tje) van een trekker. Ik had een JD 2130 die veel te groot was voor wat ik ermee deed. Ben er erg blij mee. Ik kom niet naar de Same dag omdat ik mijn boerderij ( uit 1634 ) aan het renoveren ben. Mogelijk volgend jaar.
SAME rijder
Jammer dat je dit jaar niet op de SAME dag kunt komen Dick. Zijn altijd heel gezellige dagen met allemaal SAME liefhebbers. Bernard rijd ook elk jaar mee. Jouw Minitauro is een heel goede trekker. Helemaal gereviseerd en er is nergens op bespaard. Leek mij ook een mooie trekker toe, maar had net vorig jaar een mooie Taurus gekocht. Daar gaan we samen met de Explorer naar Limburg. 2 dagen heenrijden, toertocht op de zaterdag en dan weer 2 dagen naar huis rijden. Wordt voor ons een prachtige toertocht van 5 dagen.
Dick van Driel
@SAME rijder als je twee dagen onderweg bent, hoe doe je dat met overnachten?
SAME rijder
Bij een bed and breakfast boerderij. Daar kunnen de trekkers veilig staan. We moeten 4 keer overnachten. We moeten 300 kilometer rijden.
Dick van Driel
@SAME rijder ik hoop dat het weer een beetje meezit en dat het weer een feestje wordt.
SAME rijder
Bedankt 👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Minitauro 50 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!