Case International 845 XL waar ik deze zomer stro mee ben gaan halen voor een bevriende landbouwer.. Foto is geplaatst door maarten-suykerbuyk op 16-02-2020 om 20:17:39, met 10 reacties.

Case International 845 XL

Case International 845 XL waar ik deze zomer stro mee ben gaan halen voor een bevriende landbouwer.

Reacties

+6
Mdbm
Nog maar net op tractorfan, maar dit zit alvast goed. Mooie combinatie!!
+2
casejxu
@Mdbm mee eens!! Dit willen we zien. Jammer dat de onze nog de korte poken heeft maar wat een fijne trekker 👌
a3vandiejen
Prachtig.
+2
schluterman
Mooie taferelen zoiets. En veel te veel aan deze type trekkers gewerkt.
@schluterman Ik doe dat enorm graag! Zijn maar één of twee dagen op een jaar, maar geniet er steeds met volle teugen van.
Ook omdat het met die 845 is, heb daar eigenlijk heel veel mee geleerd, en zijn super dankbare en betrouwbare tractoren naar mijn mening.
schluterman
@maarten-suykerbuyk dat is zeker waar wat je zegt. Ik heb toen deze trekkers top tijden meemaakte er heel veel aan gesleuteld bij een case ih dealer in haren van daar dat ik dat zeg.
+1
Dirk6206
Mooie combinatie.
+1
Jeroen745
Mooie trekker
105ls78
Mooie trekker en mooi op de banden..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 845 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!