Foto van een John Deere 8295R, in de verte de John Deere 8310R van deze foto: https://www.tractorfan.nl/picture/1335613/Voor het afstellen van de GPS, en de spreidbreedte van de ketsplaat was de sneeu

John Deere 8295R

241 foto's van @JohnDeere5720

JohnDeere5720
Foto van een John Deere 8295R, in de verte de John Deere 8310R van deze foto: tractorfan.nl/picture/1335613/

Voor het afstellen van de GPS, en de spreidbreedte van de ketsplaat was de sneeuw boven op de opslag (Gekiemde graan korrels die tijdens het oogsten verloren zijn gegaan) een mooie uitkomst.

Alle tanken en ketsplaten zijn hetzelfde, en dan nog zat er een verschil van 4foot a 1.20 meter in, 36foot en 40foot waren de spreid patronen.

Aan de hand van de spreid breedte en tankinhoud werd er per trekker en tank combinatie een aparte lijn en rijsnelheid ingesteld.

Elke chauffeur zat dus ook op zijn eigen stuk op hetzelfde perceel, met oog op de GPS lijnen.

Reacties

joozt
Interessant. Dus het perceel werd opgedeeld in kleine percelen behorende bij een specifieke combinatie? Op de foto zie ik 2 combinaties achter elkaar aan rijden. Is dit dan toevallig de grens van zo'n kleiner perceel? Of 2 combinaties met dezelfde werkbreedte?
+1
JohnDeere5720
@joozt Correct, ieder zijn eigen gedeelte voor het bemesten. Ook omdat er snacht door werd bemest in het donker, en dan de switch van de crew. 6 verschillende jongens moeten dan elke keer maar net weten waar je bent en hoe het gedaan word, hoe de tank uit komt op het einde van het stuk.. te veel variabelen.

Makkelijker als elke trekker combi zijn eigen stuk land heeft. Kan je in het donker op het GPS scherm ook weer vinden waar je gebleven bent 😛

Deze foto is gemaakt op het moment dat twee vlakken bijna samen kwamen, en er moest nog even een foto gemaakt worden haha

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 8295R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!