Foto van een Ford TW 30 nu ik de koppeling moest vervangen gelijk de motor maar helemaal nazien nu kan ik er gemakkelijk bij, hoongroeven nog te zien en kop ziet er ook nog goed uit. Tractor rookte be

Ford TW 30

Deutz-5006
Foto van een Ford TW 30 nu ik de koppeling moest vervangen gelijk de motor maar helemaal nazien nu kan ik er gemakkelijk bij, hoongroeven nog te zien en kop ziet er ook nog goed uit. Tractor rookte best als je volgas over de weg rijd dus verstuivers ook maar teste/vernieuwen. Verder nog de zuigers er uit en de verer/lagerschalen bekijken, moet in mei weer aan de bak voor de moorpoot en nog voor de sleepwagen💪

Reacties

+1
MaxxuM4ever
2 WD zie je ze niet veel, is dit eentje die op de bodem van de Noordzee heeft gelegen die ik dacht loonbedrijf Ras toen heeft gekocht?
Deutz-5006
@MaxxuM4ever haha nee deze niet maar klopt wel idd! Bijzonder verhaal! Deze komt uit africa😎 dus ook niets rot gelukkig
MaxxuM4ever
@Deutz-5006 volgens mij stond er vorig jaar hier een topic over de vraag hoe ver je een ford TW kon verzwaren om een aantal zware karren te trekken door de Afrikaanse jungle. Heeft deze dat werk ook gedaan?
DANOONTJE POWERR
Quote Reactie van @MaxxuM4ever:
door de Afrikaanse jungle

Dat ging over Brazilië volgens mij.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford TW 30 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!