Kijk, daar heb je Boom agriservices (Dussen) × met een New Holland T 7.210.. Foto is geplaatst door gerrit power op 23-02-2020 om 14:03:32, met 8 reacties.

New Holland T 7.210

2.528 foto's van @gerrit power

gerrit power
Kijk, daar heb je Boom agriservices (Dussen) × met een New Holland T 7.210.

Reacties

wart
Mooie spullen! Sinds dit jaar met drieën oppad?
gerrit power
@wart alleen bij melkveehouders omdat we soms wel 2 km slang neer leggen
gerrit power
@wart en andere chauffeur op bemester en op pomp dus ben ook beetje bij om seizoen op te starten
wart
@gerrit power Ah ja duidelijk. Kuubs per uur behoorlijk meer nu met extra man/haspel ?
gerrit power
@wart in land rolt hij op moment zelf op en af alleen transportslang doe ik nu. Dit omdat heel erg nat is op het moment maar ik laat nu snel beginnen op perceel aan boerderij en dan leg ik slang naar verste perceel dan kunnen ze redelijk blijven rijden.
johnnyboy
@gerrit power Was je tank inmiddels ook eigenlijk binnen ??
gerrit power
@johnnyboy nee nog niet, op moment nog weinig vraag naar is ook inruilmachine waarvan tank voor die eigenaar afgelopen week geleverd zou worden. Nu deden ze pomp reviseren en andere banden onder dan komt hij hierheen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 7.210 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!