In de week ook ineens toen de trekker terug tegeneen stond  begonnen met de laatste cilinderkop te demonteren omdat de laatste cilinder langs de joint de culasse olie naar buiten lekte en ook water verbruikte. Na zuiver maken vd vlakken waren duidelijk  zichtbaar kleine putjes in het cilinderkopvlak. Is blijkbaar een bekend probleem en heb dit weekend terug alles gemonteerd met nieuwe pakkingen en loctite 574 vlakafdichtig erbij tussen. Hopelijk is hij morgen na een maand stilstand weer aan het lopen!

Fendt 308 LSA

In de week ook ineens toen de trekker terug tegeneen stond begonnen met de laatste cilinderkop te demonteren omdat de laatste cilinder langs de joint de culasse olie naar buiten lekte en ook water verbruikte. Na zuiver maken vd vlakken waren duidelijk zichtbaar kleine putjes in het cilinderkopvlak. Is blijkbaar een bekend probleem en heb dit weekend terug alles gemonteerd met nieuwe pakkingen en loctite 574 vlakafdichtig erbij tussen. Hopelijk is hij morgen na een maand stilstand weer aan het lopen!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 308 LSA ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!