Foto van een John Deere 9520R, aan het poseren voor een net afgewerkte maïs bult, deze bult werd aangevoerd door twee Claas hakselaars, een 930 en een 960. Boven op de bult stond een JohnDeere 9520R

John Deere 9520R

JohnDeere5720
Foto van een John Deere 9520R, aan het poseren voor een net afgewerkte maïs bult, deze bult werd aangevoerd door twee Claas hakselaars, een 930 en een 960.

Boven op de bult stond een JohnDeere 9520R en een JohnDeere 8320R met schuifblad. Deze bult is in ongeveer 1volle dag gemaakt.

Dan merk je toch het verschil tussen een kniktrekker of een gewone trekker, voornamelijk het PK verschil. Echter de 8R met Vario kon verbazingwekkend goed de boel bij houden voor zo'n kleine trekker. Vlot en behendig is het grootste voordeel.

Meerdere foto's volgen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 9520R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!