Foto van een New Holland T 7.270 met een jako 19m³ tank met 7,60m brede injecteur aan. Geplaatst door bisje7050 op 26-02-2020 om 09:40:19, met 8 reacties.

New Holland T 7.270

Foto van een New Holland T 7.270 met een jako 19m³ tank met 7,60m brede injecteur aan

Reacties

+2
senne-adamczyk
Naar de les komen is teveel gevraagd? 😉😝
+2
newholland6640
@senne-adamczyk en terecht, wat leer je nou op school?
+2
fendt farmer309c
@newholland6640 hij zal thuis wel nuttigere dingen gedaan hebben, want in de les was het nie veel 😅 @senne-adamczyk
GerbertXL
Is dit alleen een giertank of een wisselchassis? Klein ding voor een drieasser, vraag me af er tussen zo'n ding en een tandem Asser met hele grote banden zit qua geld.
@GerbertXL mij komt die tank bekend voor lijkt wel een oude van verhoef als je die sticker nog zo ziet weet nie of die zon wissel chasies hadden of gewoon een vaste tank
caseboy
@johndeere6910forever lijlt mij gewoon een vaste tank. Als ik inzoomt zie ik nergen vergrendeling voor wisselbakken of houders voor steunpoten. En ook als jij kijkt waar die pomp hang van de zuigarm
@GerbertXL
Dit is gewoon een vaste tank misschien klein maar niet overladen op de weg hier in belgie

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 7.270 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!