Een Eicher Königstiger II Allrad trekker, staat te wachten op een vracht bieten tijdens de Eicher Rübentage in Wassenberg 2010.

Eicher Königstiger II

olro 61
Een Eicher Königstiger II Allrad trekker, staat te wachten op een vracht bieten tijdens de Eicher Rübentage in Wassenberg 2010.

Reacties

+2
a3vandiejen
Schitterend.
+2
Sojaboontje
Mooie foto. Dit is trouwens een königstiger II, het kleine broertje van de mammut. Dit is te zien aan de steekas van de A212 bak, en de spatbord verbreders. Wie naar de motor kijkt kan het ook zien. Want de königstiger II heeft (standaard) geen aluminum cilinders.
Prachtige trekker met baas lader en verdeck 👌.
+1
olro 61
@Sojaboontje Helemaal zeker was ik ook niet, het zijn ook allebei 4 cilinder trekkers. Bedankt voor de aanwijzing, nu weet ik waar ik op moet letten om het verschil te zien.
SJB533
@olro 61
Je mag m zelf verplaatsen 😉
olro 61
@SJB533 Ik zou niet weten hoe...
SJB533
@olro 61
Bij de foto zie je een knop met 3 punten. Daar klik je op, waardoor er een menu uitschuift. Daar heb je ergens 'Wijzig deze foto'
olro 61
@SJB533 Het is gelukt, bedankt voor de aanwijzing, allen het voorgeselcteerde woord op tractorfan wat Königstiger moet zijn, is hier verkeerd geschreven...
SJB533
@olro 61
Dat heeft te maken met de ö, ook bij ü heb je dat euvel, of bij tekens uit andere talen als Turks of Slavische talen, zoals de ł, de hacek, de ogonek.
roscho
@SJB533 Bij gebrek aan diakritische tekens zou je de naam van deze trekker kunnen schrijven als Koenigstiger.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher Königstiger II ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!