De werkplek uit de jaren 50.Na wat lenig klimwerk zit je dan. Hoog op de troon, met uitstekend uitzicht rond om je heen. Hoog stuur en een diep verende panzitting dragen bij aan het ultieme oldtimer g

Eicher ED 26

185 foto's van @Sojaboontje

Sojaboontje
De werkplek uit de jaren 50.

Na wat lenig klimwerk zit je dan. Hoog op de troon, met uitstekend uitzicht rond om je heen. Hoog stuur en een diep verende panzitting dragen bij aan het ultieme oldtimer gevoel. Het zwaar sturen, en de benen niet fatsoenlijk kwijt kunnen hoort er ook allemaal bij. Alles voelt dan ook zeer robuust en degelijk aan. Geen Tupperwarekauwgomzooi, want dat kenden ze toen nog niet. Wat ze ook niet kenden was een stikstof "probleem"
En zo zonder cabine zijn er ook geen ruiten om uit te slaan (walgelijk volk). Maargoed, nu dwaal ik wel erg af dus stop ik er maar mee 😅.

Reacties

+2
Towaberg
Wat een beauty!
+2
a3vandiejen
Prachtig hoor.👍
+2
erik9831
Is dit ook een verstelbaar stuur? Zal morgen eens kijken op men nieuwe aankoop, denk dat er hetzelfde model op gemonteerd staat.
Sojaboontje
@erik9831 Nee dit stuur is verder niet ter verstellen. Hij zit ook vast aan het dashboardje. Ben benieuwd naar je nieuwe aankoop Erik 👍
+3
erik9831
@Sojaboontje dit is bij mij het stuur, foto geknipt uit een filmpje dat ik had. Morgen keertje foto's maken.

(klik om te vergroten)

Bij deze kan het stuur naar beneden geplaatst worden, na het losmaken van een boutje. Dashboard zakt dan helemaal mee en de motorkap komt dan ook iets lager te liggen.
+1
Sojaboontje

(klik om te vergroten)

Ik heb niet zon luxe dashboard als jouw 😉
+1
a3vandiejen
@erik9831 dat ziet er veel belovend uit Erik.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher ED 26 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!