Foto van een John Deere 5125R, de eerste 100 uren zitten erop. Fijne trekker op het erf. Als het land weer wat droger is de trekker met de weidesleep in het land loslaten.

John Deere 5125R

JoramH
Foto van een John Deere 5125R, de eerste 100 uren zitten erop. Fijne trekker op het erf. Als het land weer wat droger is de trekker met de weidesleep in het land loslaten.

Reacties

marco2250
Nog schik van de 5r
JoramH
@marco2250 Jazeker, heeft alweer 700 uren gedraaid dit jaar dus schiet mooi op. Heb met de GPS en aftakas nog wel wat problemen gehad maar is allemaal opgelost gelukkig. Door de korte wielbasis en 6 serie voorlader willen de achterbanden bij zwaar voorlader werk wel eens loskomen, had achteraf misschien ook wel toegekunt met de kleinere voorlader. Voorasvering, commandarm en vrije zicht zijn erg fijn. Geintegreerde gps is ook stuk fijner als motor aan het stuur.
JohnDeere5085
@JoramH blok achterin is niet mogelijk omdat je er ook mee mengt zeker? Wielgewichten is dan nog optie maar die zijn niet super makelijk erop en eraf te halen
+1
JoramH
@JohnDeere5085 Met mengwagen vullen gaat het altijd prima, maar met herfstbalen toch maar even een gewicht gepakt. Hebben in het begin gekeken naar gewicht met accord bok. Zou kunnen maar was ook even wennen. De 6120M was nu eenmaal een wat loggere trekker. Draaicirkel is echt onnavolgbaar, de 5055E 2wd draait korter maar echt veel scheelt het niet.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 5125R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!