Was net even op de home farm, staan ook nog een paar serieuze projectjes. Foto is geplaatst door John k op 29-02-2020 om 19:48:48, met 14 reacties.

John Deere Onbekend

839 foto's van @John k

John k
Was net even op de home farm, staan ook nog een paar serieuze projectjes

Reacties

wim-same
@John k Dit zijn zeker serieuze projecten. Daar word je niet vrolijk van als je er even de wielen onder moet zetten.
+1
hermanjohndeere
@wim-same valt mee. De wielen zijn met gewichten wel zo zwaar dat je er niet met de hand aan gaat trekken. Dus gewoon standaard met de skidsteer of heftruck denk ik.
+3
catfan55
@hermanjohndeere Herman heeft ervaring hoor met deze banden er af halen @wim-same 😂 😂 ik heb ergens nog wel foto’s geloof ik
catfan55
Bij ons worden de velgen ook altijd zo lelijk door alle silage die er in rond rolt. Zo heb je ze weer mooi netjes! De seals & bearings in de diff’s ook gedaan nu je hem zover uit elkaar hebt?
John k
@catfan55 hij heeft er eentje bij gekocht, de hefinrichting en ventielenblok zijn al gewisseld , alle aanbouwdelen voor de degelman schuif zijn omgezet en nog wat kleine spul.
catfan55
@John k Oja, mooi man! Waarom is het ventielenblok gewisseld? Wist niet dat daar verschillen in zaten
John k
@catfan55 oude trekker had er een paar meer. Maar moest ook nog wat van de bouardcomputer over gezet worden, omdat de complete hef over ging communiceerde het niet meer . Al met al iets meer werk dan verwacht
catfan55
@John k ja dan kom je in een mooi ombouw project terecht. Gebruiken jullie de heb ook echt of enkel om een gewicht in te hangen voor op de kuil?
noordhof
Met zijn mutsje van Fendt aan 👍👍
+1
John k
@noordhof helaas, ik voed hem alleen met blauw op. Weet niet waar het mis is gegaan bij mn zoontje....
+2
Schluterfan
@John k

Een vriend van mij is voor JD, zijn vrouw voor Fendt, en de kleine, die is voor Steyr. Hij vraagt zich ook af waar het misging.. hahaha. Bind daar maar eens een touw aan vast.
wim-same
@Schluterfan Dat word een echtsscheiding. Dat kan niet ander.
caseboy
@Schluterfan dat gaat dan niet meevallen als daar een nieuwe trekker moet komen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!