Foto van een Deutz D6806, Doe mij de zomer maar.. Geplaatst door Roeldeutzdx op 02-03-2020 om 19:58:11, met 8 reacties.

Deutz D6806

Foto van een Deutz D6806, Doe mij de zomer maar.

Reacties

stijn-de-bock
Motorkap vervangen of is dit een 6006 in jongere kleuren?
Roeldeutzdx
Ik dacht dat het een originele motorkap was,, Maar het is een 6806.
stijn-de-bock
@Roeldeutzdx ik weet het ook niet zeker maar op de foto lijkt het dat de letters deutz vooraan op de motorkap geel of koperkleurig zijn,en dat is normaal van de types in de oudere kleurstelling als ik het goed heb.
Roeldeutzdx
Klopt de trekker is rond 2010 opgeknapt.mijn opa vond dit mooi lijken. De wielmoeren zijn ook goud gespoten. Eerst zaten er wel andere stickers op. Volgensmij werden ze wel zo eerste jaar geleverd? Misschien weet Stijn het?
+1
stijn-de-bock
@Roeldeutzdx de stickers zijn volgens mij van de types van 1974 tot 78 ,die waren iets anders groen en de buik was kakigroen.dan is het inderdaad waarschijnlijk wel een 6806 uit die periode die in de kleurstelling vanaf 1978 is overspoten,de periode 1968 tot 74 waren ze donkerder groen en betongrijze buik.toen was het 6006.
+1
Roeldeutzdx
@stijn-de-bock O dat klopte wat je zij. Mijn opa vertelde dat hij de trekker mocht overspuiten van de dealer vroeger. omdat hij donkergroen en rode wielen had. En overgangsperiode was
a3vandiejen
Mooi hoor.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D6806 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!