Foto van een Onderdelen Frontgewicht. Rechte typ heb ik tot nu nog niet gehad, maar nu even 5 gekocht vor goede prijs. Van het andere typ heb ik inmiddels 53 stuk. Maar er zijn heel veel verschillende

Onderdelen Frontgewicht

158 foto's van @MRVNDT

MRVNDT
Foto van een Onderdelen Frontgewicht. Rechte typ heb ik tot nu nog niet gehad, maar nu even 5 gekocht vor goede prijs. Van het andere typ heb ik inmiddels 53 stuk. Maar er zijn heel veel verschillende versies ervan. Heb n Kollega, die zocht alleen 1 typ. Is niet altijd gemakkelijk. Ik koop altijd, als het prijs goed is.

Deze 5 ( op rechterkant) had ik gedacht, voor mijn toekomstige herder dx als tegengewicht, naast linke trap. Maar even kijken wanneer het zo ver is.

Reacties

Loeideutz
Rechtse type hing in eerste instantie eigenlijk alleen maar onder de grote DX230 en opvolgers
MRVNDT
@Loeideutz Nene dat zijn andere met 60 kg. Deze links 40 rechts knap 50
marceldeutz
@MRVNDT Deze gewichten zijn volgens mij van engelse makelij. Ze zaten tenminste altijd onder de grote dx trekkers als die uit engeland kwamen. Ze wegen 53kg stuk. Heb er zelf 11 van.
MRVNDT
@marceldeutz hey, deze zijn ook van n Engelse afkomstig. Dat past.
Van het linkse gewicht hadden we 2 soorten, lijken het zelfde maar door elkaar passen ze net wel-net niet. Wat is een goede prijs voor zulke gewichten €1/kg?
+1
MRVNDT
@ronald-deutz-fahr ja dat is al n heel goede prijs, heb ik voor rechte ook betaald.

Linke Met 38-42 Kilo is Met 50€ al goed. Meestal 60-70€.
Ruben-dxdeutz
Hier zitten de rechtse op een dx 6.30 maar zou niet weten of dat origineel zo is?
MRVNDT
@Ruben-dxdeutz ja zijn hier bekend als export gewichten. Zie jij niet in Duitsland.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onderdelen Frontgewicht ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!