De Eicher 3145 is de grootste trekker uit de Eicher productie in de jaren 80. Deze 145 pk trekker is van een loonwerker/Eicher liefhebber uit het Schwarzwald en aanwezig op de Eicher Rübentage in Was

Eicher 3145

olro 61
De Eicher 3145 is de grootste trekker uit de Eicher productie in de jaren 80. Deze 145 pk trekker is van een loonwerker/Eicher liefhebber uit het Schwarzwald en aanwezig op de Eicher Rübentage in Wassenberg in 2010.

Reacties

+4
a3vandiejen
Schitterende trekkers dit.
+3
stijn-de-bock
@a3vandiejen met een mooie cabine ook.
+3
a3vandiejen
@stijn-de-bock Ja dat hele plaatje klopt.
+2
a3vandiejen
@stijn-de-bock En ook net zo ruim als bij Zetor vroeger denk ik.
+4
olro 61
@a3vandiejen Zetor cabines zijn groter.
+4
SJB533
Droom voor iedere liefhebber van dit merk, volgens mij! Zou haast die kunnen zijn, die ik afgelopen zomer geplaatst heb 🙈
+3
olro 61
@SJB533 Door die Stoll Frontlader, ben je inderdaad geneigd te denken dat het dezelfde is, als die bij het Eicher treffen bij Hans Nijhof, afgelopen jaar, maar dat was niet het geval. Voor de Eicher liefhebbers zijn die 6 cilinder trekkers echt wel de toppers..
SJB533
@olro 61
Deze loopt nog bij dezelfde eigenaar?
olro 61
@SJB533 Ik heb op het treffen bij Hans Nijhof nog nagevraagd of die Eicher 3145 die daar stond afkomstig was van die Loonwerker/Eicher onderdelenhandelaar Joachim Schmiede uit Schwarzwald was, maar dat bleek toch niet zo te zijn, dus ik neem aan dat die hem nog wel heeft...
+2
SJB533
@olro 61
Ah. Eigenlijk zou het wel logisch zijn. Zo'n machine doe je niet zomaar weg. Geldt trouwens ook voor een blauwe Hürlimann.
+2
deutz d25s
Heel mooi!
+3
eicher4048driver
Die wil elke liefhebber van youngtimers wel bij in zijn collectie hebben! Lijkt me machtig om eens een testrit mee te doen en langs een 614 en 1455 te zetten.
+1
Uni-Trac
Super mooie Eicher!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher 3145 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!