Het topmodel van Eicher, de 145 pk Eicher 3145 op een Eicher treffen in Wassenberg in 2010.. Geplaatst door olro 61 op 05-03-2020 om 20:15:32, met 11 reacties.

Eicher 3145

Het topmodel van Eicher, de 145 pk Eicher 3145 op een Eicher treffen in Wassenberg in 2010.

Reacties

+1
schluterman
Mooi beestje
+2
olro 61
@schluterman Wel geen Schlüter, maar de fabrieken stonden niet zo ver van elkaar vandaan.
+1
schluterman
@olro 61 inderdaad maar wel een legende
+1
olro 61
@schluterman Gelukkig blijft die legende door, en met alle liefhebbers van die trekkers in leven.
+1
schluterman
@olro 61 gelukkig wel hetzelfde als bij schlüter mb-trac en zoveel andere
+1
Tom VB
@schluterman Onvoorstelbaar als je bedenkt dat er vroeger zoveel trekker fabrikanten in (met name Zuid) Duitsland zijn geweest... Zou het met de auto's ook zo gaan?
newholland6640
@Tom VB hoeveel automerken bestaan er eigenlijk nog? Veel is ook van hetzelfde.
Tom VB
@newholland6640 Klopt, de teloorgang van veel automerken is reeds ingezet. Ben wel benieuwd of de Duitse merken de electrificering (waterstof?) nog bij kunnen benen.
+2
SJB533
@Tom VB
Die bedrijven zijn natuurlijk niet voor niets gestopt. Het waren er te veel. In de hoogtijdagen kon het wel, maar op een gegeven moment zakt de vraag...
radium45
Ik weet nog dat ik als kleine aap vaak bij Nijhof in Oeken kwam. Waren volgens mij importeur van Eicher? Maar het is mij altijd bijgebleven dat de Eicher van toen wel heel veel op de Fendt trekkers die wij toen hadden leken. Waren technisch wel iets verschillend natuurlijk maar wat uiterlijk betrof...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher 3145 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!